Nova-Time.gp

  FŐOLDAL   |   HÁTTÉR   |   HOBBISAROK   |   ÍRÁSAIM   | BELÉPÉS  

  Háttér  

E honlap indulása: 2018.szeptember 9.
Eredeti indulása: ~2009-2010
Email cím: lynthiss@gmail.com

  

 

     Az oldal szerkesztőjeként szeretnék én is bemutatkozni pár szóban, hiszen olvasói énem is szívesen olvasgat azokról, akik a blogok, a kritikák és úgy általában az internetes könyvmolyság mögött állnak.
     Amit érdemes lehet tudni, hogy az írás és az olvasás számomra olyan szenvedély, ami egészen kisgyermek koromban kezdődött, amint megismertem a betűket, jött minden magától. Na, nem voltam nagy olvasó, sőt, egészen általános iskola felsős éveinek kezdetéig annyira nem fogott meg az írott világ, mint onnantól. Az Egri csillagok volt az első könyv, ami magával ragadott, azóta sem tud elengedni és Gárdonyi Gézának köszönhetem, ahol ma tartok. Azóta se nagyon találtam olyan regényt, amibe ennyire bele tudok merülni, szerintem vagy 6-7 alkalommal biztosan elolvastam. Meg ott van az eredeti film verzió is, rongyosra nézve, természetesen. :D
Szóval azóta indultam el a lejtőn. Az írás kicsivel előtte indult, első versem 4. osztályos koromban írtam, aztán kicsit takarékra tettem, majd az általános utolsó éveiben került ismét elő. Sokáig csak versekkel próbálkoztam, jelent meg helyi újságokban is, ám az érdeklődésem szép lassan elindult prózaibb irányba. Fanfiction, kisebb szösszenetek, ezeket alkottam unalmas óráimban, na, meg matek helyett, aminél különösen büszkévé tett, hogy csupán kétszer buktam le a év alatt! Jó-jó, ez nem akkora érdem, de ha azt nézzük, hány füzetem telt be ezidőtájt, szerintem valami büszkeségem mégis csak lehet miatta. Plusz, a végén az érettségi is meglett, tehát nem "fecséreltem el az időt" tanulás helyett. 
Az egyetemen is írogattam még, a magyar szak olyan szépen hangzott, nekem is ki kellett próbálni, ám hamar rájöttem, nem egészen az én utam, amire tévedtem. Azért  1-2 évet lehúztam ott mielőtt feladtam volna, s valahogy azóta sem találom a helyem a világban.
Előtte sem, azóta sem, ilyen egy enyhén depresszív, pesszimista, fantázia világban éldegélő elfuserált lány élete...
 Jelenleg állandó szabadidőhiányban szenvedek, mióta 2019 januárjában megérkezett első királykisasszonyunk az életünkbe, majd következő év júliusában a kishúga, szinte minden percünk velük töltve telik. Ezen változtatni, pusztán annyiban sikerült, hogy ők elkezdték a bölcsit-ovit, én meg visszamentem dolgozni. Félig-meddig gyerekekkel foglalkozom, mellette a kereskedelem is megmaradt. Mellé rám talált egy apró mellékes, időszakos, szintén emberekkel napi kontakban lévő, szóval van itt minden, mint a Búcsúban, hogy úgy mondjam. :D 

     
  Welcome  

   Köszöntelek az oldalon, ami egy személyesebb hangvételű, néhol blogra emlékeztető elemeket tartalamzó felület. 
Szeretek olvasni, írni, kreativitásom kiélni, s mindezeket szívesen osztom meg azokkal, akiket érdekel, mivel foglalkozom. Így született meg ennek a weblapnak több elődje, majd most ez, amit szeretnék rendszeresen megtölteni újabb és újabb tartalmakkal és hosszabb távra berendezkednék ezen a platformon. 
Örülök a látogatóknak, remélem, kellemes időtöltést okozok az erre járóknak. 

Nézz be máskor is, most pedig, ha már itt vagy, jó szórakozást kívánok! :)

     
  Chat  

     
  Aktuális projekt  

ELVESZVE

kész: 70%
típus: regény
alap:  álom
címkék: romantikus, fantasy, boszorkány, YA

Fejezetek

     
  Cserék  

 

     
  Oldal infó  
Oldalnév Nova-Time.gp
Szerkesztő Nova-Time
Nyitás (itt) 2018.09.09.
Tárhely G-Portál
Aloldal x
Témáját tekintve személyes blog, melyben helyet kapnak írásaim, kreatív megnyilvánulásaim, személyes tapasztalataim és persze nagy szenvedélyem, az olvasás, illetve minden, ami könyvekkel kapcsolatos. Nem török nagy célokra, de szeretném bemutatni mindazt, ami nekem fontos és igyekszem érdekes tartalmakat hozni. 
Az oldalon saját írásaim, véleményem, tapasztalataim közlöm, minden, ahol nincs megjelölve forrás, saját tulajdon.


 

Statisztika
Regények 10
- ebből befejezett 3
- oldalon fent 9
Fanfictions 6
- ebből befejezett 5
- oldalon fent 3
Novellák 5
- oldalon fent 5


  

     

Demi Lovato design blog css kódja:


Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK